Onze diensten

Bloemsierkunst Voorhorst wordt iedere dag voorzien van verse bloemen, afkomstig van de veiling Flora Holland / Pyramide. Als klant bent u niet alleen gegarandeerd van verse, mooie bloemen, maar ook van een ruime keus. Van rozen tot lelies en van tulpen en gladiolen tot irissen. Vrijwel alles behoort tot de mogelijkheden! Naast bloemen bieden wij ook een groot assortiment luxe fotolijstjes, lampen en divers glaswerk aan.

 

Boeket

Wij maken graag ter plaatse een prachtig boeket voor u; of het nu gaat om een relatief eenvoudig tulpenboeket of een groot gemend boeket. Rekening houdend met de persoonlijke wensen van de individuele klant maken we graag een boeket dat aan al uw wensen voldoet.

 

Rouwwerk

Er is steeds meer behoefte om van een afscheid een persoonlijk afscheid te maken. Wij ondersteunen u graag door middel van het samenstellen van afscheidsboeketten. In een persoonlijk gesprek bespreken we uw wensen.

 

Bruidswerk

Logischerwijs verzorgen wij als erkend bloemist ook al uw bruidswerk, zoals bruidsboeketten en corsages. Indien gewenst verzorgen wij zelfs de volledige aankleding van uw feestzaal. Wij kunnen geheel aan uw wensen voldoen voor de Mooiste dag van uw leven!

 

Bedrijfsabonnementen

U wilt graag een op representatieve locatie in uw bedrijf iedere week verse bloemen hebben staan of hecht u als werkgever veel waarde aan verse bloemen op de werkplek? Ook dan kan Bloemsierkunst Voorhorst u van dienst zijn. Wij zorgen ervoor dat er iedere week verse bloemen staan op de door u aangegeven locatie in uw bedrijf. Natuurlijk worden de boeketten geplaatst in prachtige, bijpassende vazen.

 

Bezorgen

Bloemsierkunst Voorhorst bezorgt zowel in als buiten de de regio Rotterdam. Als u contact opneemt dan nemen wij uw wensen door en zorgen wij dat uw partner, familielid of collega wordt verrast met een prachtig boeket aan huis of kantoor.